Programma boekpresentatie “Dominicanen en dominicanessen in Sittard”

geplaatst in: Geen categorie | 0

Op woensdagmiddag 26 juni zal in de Sittardse Sint-Michielskerk ons lijvige (367 pagina’s) en rijk geïllustreerde boek Dominicanen en dominicanessen ten doop worden gehouden. Daarbij zal onder meer prof. dr. Erik Borgman een voordracht houden met de prikkelende titel ‘Als God overal is, waarom lijkt de kerk dan nergens? Een dominicaans pleidooi voor leven in waarheid’. Eerste exemplaren zullen worden aangeboden aan onder anderen drs. René Dinklo O.P., provinciaal van de dominicanen in Nederland, en aan mgr. drs. Harrie Smeets, bisschop van Roermond. Het volledige programma is hier te vinden:

Uitnodiging boekpresentatie Dominicanen en dominicanessen in Sittard d.d. 26-06-2019

Het belooft een mooie middag te worden. U bent van harte uitgenodigd!